Välkommen på drop in-mottagning till Psykolog/Kurator på vårdcentralerna SpiranLaurentiiHornstullSundbyberg och Vallentuna.

Helsa samarbetar med flera olika konsulter och även med andra företagshälsovårder på flera regioner: Vi samarbetar med aktörer som är väletablerade, lokala företag och arbetar resultatinriktat med fokus på kundernas behov.

Tjugonde AB, Malmö

Helen Berg Kirkegaard: 0708-787151

Socionomia, Åhus

Ann-Christine Bergström är socionom med vidarutbildning inom organisation och ledarskap, UGL-handledare, stresscoach mm. Ann-Christine arbetar främst med relation & kommunikation i organisationen. Hon arbetar utifrån organisation, person, utveckling & samarbete. I vårt samarbete använder vi Socionomia till individuell coachning/ handledning, teamutveckling samt konfliktahnetering.

C2 Management

C2 Management samarbetar med Helsa Företagshälsovård inom ständiga förbättringar och ledarskap.

TakeNote Systems AB

Till Helsa Företagshälsovård ProPrimo tjänst (sjuk-och friskanmälan) samarbetar vi med TakeNote Systems AB som levererar IT-stöd för intern sjukrapportering samt sjukanmälan med medicinsk rådgivning.

Storstadshälsor i samverkan

Vårt samarbete är baserat på en gemensam värdegrund. Vi är kvalitetssäkrade via ISO 9001:2 008. Vi är väletablerade lokala företag som arbetar resultatinriktat med fokus på kundernas behov i Göteborg, Stockholm och Malmö. Utöver storstäderna har vi också samarbetspartners på flera orter runt om i landet.

Team hälso & friskvård AB

Martin Pålsson
031-723 28 00
martin.palsson@team-hf.se

Clara hälsan, Karlstad

ClaraHälsan är en komplett kvalitetssäkrad företagshälsa som erbjuder sina kunder såväl medicinsk, psykosocial, ergonomisk som teknisk kompetens. Vi fungerar som en oberoende expertresurs inom områdena arbetsmiljö och rehabilitering. Vi erbjuder ett välutrustat gym med generösa öppettider. Vi kan också erbjuda sjukvård i form av en försäkringslösning.

Niana – friskvård på jobbet

Niana är en rikstäckande friskvårdsleverantör som erbjuder hälsostrategisk utveckling, behovsanalyserar och hjälper företag med träning och behandlingar på arbetsplatsen. Kunderna varierar i storlek. Men den gemensamma nämnaren är att kunderna ser friskvård som en investering för såväl företaget som de enskilda medarbetarna.

En hälsosam inriktning påverkar såväl sjukfrånvaron som arbetsmiljön positivt, vilket i sin tur leder till ökad effektivitet och lönsamhet. I syfte att förenkla samarbetet har Niana skapat IT-system som gör det enkelt att boka behandlingar och sedan följa upp och analysera resultatet

Mertid

Genom Personalstöd får medarbetare hos anslutna arbetsgivare snabbt och enkelt hjälp med vardagsfrågor som annars riskerar att skapa stress och oro. Psykologer, jurister och ekonomer finns tillgängliga för att hjälpa till per telefon och e-post. Telefonjouren bemannas av psykologer dygnet runt veckans alla dagar. Tjänsten är anonym och kostnadsfri för den hjälpsökande.

  • Relationsproblem på jobbet och hemma
  • Vardagsjuridiska problem
  • Problem med ekonomin
  • Missbruk
  • Livsstilsproblem

Aleris FysiologLab

Aleris är ett av Nordens ledande privata vårdföretag som erbjuder sjukvårdstjänster inom primärvård, specialistvård och medicinsk diagnostik. Helsa har ett aktivt samarbete med Aleris FysiologLab, Stockholms ledande leverantör av tjänster inom klinisk fysiologi, hjärt-, lung- och cirkulationsundersökningar samt specialiserad sjukvård inom dessa områden.

Genom samarbetet får Helsa kunder snabb tillgång till Aleris FysiologLabs utbud. Helsa och Aleris FysiologLab samarbetar i ett forskningsprojekt som syftar till att visa effekter av motion vid högt blodtryck.

Kontakta oss

Kontakta din närmaste företagshälsovård eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort. Varmt välkommen till oss på Helsa!