Begränsad tillgång på influensavaccin över hela landet. Läs mer här.

Vi på Helsa vill göra skillnad. Vi vill vara med och förändra dagens sätt att erbjuda hälso- och sjukvård, eftersom vi är övertygade om att vi i framtiden kommer att kunna göra det mesta på ett smartare, smidigare och roligare sätt. Ett sätt som gör att våra patienter och kunder får en mer tillgänglig och anpassad hälso- och sjukvård, att våra medarbetare stortrivs på sin arbetsplats och där hållbarheten är en självklarhet.

Helsa har funnits sedan 2005 och idag är vi med våra 600 medarbetare en av Sveriges största privata arbetsgivare inom hälso- och sjukvård. Vi erbjuder våra patienter och kunder vårdcentraler, BVC och företagshälsovård på ett trettiotal orter i Sverige.

Eftersom Helsa föddes ut entreprenörskap, förstår vi att uppskatta den positiva energi som medbestämmande i kombination med ansvarstagande ger. Den känslan är unik och något vi månar om, vi uppmuntrar alltid initiativ till utveckling som leder till att våra patienter och kunder får en bättre upplevelse i kontakten med oss.

Är du en av oss?

I vår verksamhet arbetar bland annat undersköterskor, sjuksköterskor, läkare och specialister i bland annat allmänmedicin, ortopedi, öron/näsa/hals, gynekologi, smärta och idrottsmedicin, arbetsmiljöingenjörer, ergonomer, administratörer, rehabiliteringskonsulter, psykologer och psykoterapeuter, hälsopedagoger, chefscoacher och organisationskonsulter.

Medarbetarna är företagets mest värdefulla tillgång. Det säger vi varje dag till våra kunder inom vår företagshälsovård. Och efter den devisen arbetar vi även internt. Att värna om de anställdas hälsa och skapa en god arbetsmiljö är förutsättningar för en hållbar och frisk organisation.