Med anledning av coronavirus/covid-19

Har du symtom som hosta, andningssvårigheter och feber, och har misstanke om smitta ber vi dig att inte besöka en vårdcentral på grund av smittorisk.

För aktuell information om coronavirus hänvisar vi i första hand till Folkhälsomyndighetens hemsida. Du kan även ringa Sveriges nationella informationsnummer 113 13. 

Vi på Helsa vill göra skillnad. Vi vill vara med och förändra dagens sätt att erbjuda hälso- och sjukvård, eftersom vi är övertygade om att vi i framtiden kommer att kunna göra det mesta på ett smartare, smidigare och roligare sätt. Vi arbetar för att våra patienter ska få en mer tillgänglig och anpassad hälso- och sjukvård, att våra medarbetare ska stortrivas på sin arbetsplats och för att hållbarheten ska vara en självklarhet.

 

 

Helsa har funnits sedan 2005 och idag är vi med våra 500 medarbetare ett av Sveriges största privata hälso-och sjukvårdsföretag. Vi erbjuder våra patienter vårdcentraler och BVC i fem regioner.

Eftersom Helsa föddes ut entreprenörskap förstår vi att uppskatta den positiva energi som medbestämmande i kombination med ansvarstagande ger – den känslan är unik och något vi månar om. Vi uppmuntrar alltid initiativ till utveckling som leder till att våra patienter får en bättre upplevelse i kontakten med oss.

Är du en av oss?

I vår verksamhet arbetar bland annat undersköterskor, sjuksköterskor, distriktssköterskor, medicinska sekreterare, fysioterapeuter, psykologer, kuratorer, läkare och specialister i bland annat allmänmedicin.

Medarbetarna är företagets mest värdefulla tillgång. Att värna om de anställdas hälsa och skapa en god arbetsmiljö är förutsättningen för en hållbar och frisk organisation.