Nu har vi drop in-mottagning till Psykolog/Kurator på vårdcentralerna i Hornstull, Sundbyberg och Älta. Se öppettider under rubriken Vårdcentraler.

Tillsammans utvecklar vi framtidens hälso- och sjukvård idag.

Helsa är ett av Sveriges största privatägda hälso- och sjukvårdsföretag med över 600 medarbetare. Inom koncernen har vi vårdcentraler, företagshälsovård och specialistvård, allt under samma tak. Enkelt och smidigt för patienter eller företag som anlitar oss.

 

Vi som jobbar här

I vår verksamhet arbetar bland annat undersköterskor, sjuksköterskor, läkare och specialister i bland annat allmänmedicin, anestesi, kirurgi, ortopedi, öron/näsa/hals, gynekologi, smärta och idrottsmedicin, arbetsmiljöingenjörer, ergonomer, administratörer, rehabiliteringskonsulter, psykologer och psykoterapeuter, hälsopedagoger, chefscoacher och organisationskonsulter.

Vi vill göra skillnad

Vi på Helsa vill göra skillnad. Vi vill vara med och förändra dagens sätt att erbjuda hälso- och sjukvård, eftersom vi är övertygade om att vi i framtiden kommer att kunna göra det mesta på ett smartare, smidigare och roligare sätt. Ett sätt som gör att våra patienter och kunder får en mer tillgänglig och anpassad hälso- och sjukvård, att våra medarbetare stortrivs på sin arbetsplats och där hållbarheten är en självklarhet.