Med anledning av coronavirus/covid-19

Har du symtom som hosta, andningssvårigheter och feber, och har misstanke om smitta ber vi dig att inte besöka en vårdcentral på grund av smittorisk.

För aktuell information om coronavirus hänvisar vi i första hand till Folkhälsomyndighetens hemsida. Du kan även ringa Sveriges nationella informationsnummer 113 13. 

Tillsammans utvecklar vi framtidens hälso- och sjukvård idag.

Helsa är ett av Sveriges största privatägda hälso- och sjukvårdsföretag med 16 vårdcentraler och 500 medarbetare.

Dina synpunkter är viktiga för oss

Kontakta i första hand den vårdcentral du senast besökt. För kontaktinfo, klicka här. Vi försöker besvara ärenden så fort som möjligt, men senast inom fyra veckor från det att kommit oss tillhanda. I de fall där utredning kräver längre tid än så kommer ni att informeras.

Vi vill göra skillnad

Vi på Helsa vill göra skillnad. Vi vill vara med och förändra dagens sätt att erbjuda hälso- och sjukvård, eftersom vi är övertygade om att vi i framtiden kommer att kunna göra det mesta på ett smartare, smidigare och roligare sätt. Ett sätt som gör att våra patienter och kunder får en mer tillgänglig och anpassad hälso- och sjukvård, att våra medarbetare stortrivs på sin arbetsplats och där hållbarheten är en självklarhet.

Personal

I vår verksamhet arbetar bland annat undersköterskor, sjuksköterskor, distriktssköterskor, medicinska sekreterare, fysioterapeuter, psykologer, kuratorer, läkare och specialister i bland annat allmänmedicin.

Av Helsas omkring 500 medarbetare arbetar merparten inom primärvård, övriga i supportfunktioner på Helsas servicekontor i Stockholm. Helsa har omkring 25 chefer. Sjukfrånvaron under 2019 var 6,49%.

Helsa har kollektivavtal, bransch D, företagshälsovård samt bransch vård- och behandlingsverksamhet samt omsorgsverksamhet (E).