Välkommen på drop in-mottagning till Psykolog/Kurator på vårdcentralerna SpiranLaurentiiHornstullSundbyberg och Vallentuna.

Tillsammans utvecklar vi framtidens hälso- och sjukvård idag.

Helsa är ett av Sveriges största privatägda hälso- och sjukvårdsföretag med 17 vårdcentraler och 500 medarbetare.

Personal

I vår verksamhet arbetar bland annat undersköterskor, sjuksköterskor, läkare och specialister i bland annat allmänmedicin, ortopedi, öron/näsa/hals, gynekologi, smärta och idrottsmedicin, administratörer, rehabiliteringskonsulter, psykologer och kuratorer.

Av Helsas omkring 500 medarbetare arbetar merparten inom primärvård, övriga i supportfunktioner på Helsas servicekontor i Stockholm. Helsa har omkring 25 chefer. Sjukfrånvaron under 2017 var 4,7%.

Helsa har kollektivavtal,  bransch D, företagshälsovård samt bransch vård- och behandlingsverksamhet samt omsorgsverksamhet (E).

Ekonomi

Information finns på www.allabolag.se

Vi vill göra skillnad

Vi på Helsa vill göra skillnad. Vi vill vara med och förändra dagens sätt att erbjuda hälso- och sjukvård, eftersom vi är övertygade om att vi i framtiden kommer att kunna göra det mesta på ett smartare, smidigare och roligare sätt. Ett sätt som gör att våra patienter och kunder får en mer tillgänglig och anpassad hälso- och sjukvård, att våra medarbetare stortrivs på sin arbetsplats och där hållbarheten är en självklarhet.