Begränsad tillgång på influensavaccin över hela landet. Läs mer här.

Tillsammans utvecklar vi framtidens hälso- och sjukvård idag.

Helsa är ett av Sveriges största privatägda hälso- och sjukvårdsföretag med över 600 medarbetare. Inom koncernen har vi vårdcentraler och företagshälsovård.

Personal

I vår verksamhet arbetar bland annat undersköterskor, sjuksköterskor, läkare och specialister i bland annat allmänmedicin, ortopedi, öron/näsa/hals, gynekologi, smärta och idrottsmedicin, arbetsmiljöingenjörer, ergonomer, administratörer, rehabiliteringskonsulter, psykologer och psykoterapeuter, hälsopedagoger, chefscoacher och organisationskonsulter.

Av Helsas omkring 600 medarbetare arbetar ca 450 inom Primärvård och 100 inom Företagshälsovård och övriga i supportfunktioner på Helsas Servicekontor. Helsa har omkring 25 chefer. Sjukfrånvaron under 2017 var 4,7%.

Helsa har kollektivavtal,  Bransch D, Företagshälsovård samt Bransch Vård- och behandlingsverksamhet samt omsorgsverksamhet (E).

Ekonomi

Information finns på www.allabolag.se

Vi vill göra skillnad

Vi på Helsa vill göra skillnad. Vi vill vara med och förändra dagens sätt att erbjuda hälso- och sjukvård, eftersom vi är övertygade om att vi i framtiden kommer att kunna göra det mesta på ett smartare, smidigare och roligare sätt. Ett sätt som gör att våra patienter och kunder får en mer tillgänglig och anpassad hälso- och sjukvård, att våra medarbetare stortrivs på sin arbetsplats och där hållbarheten är en självklarhet.