Nu har vi drop in-mottagning till Psykolog/Kurator på vårdcentralerna i Hornstull, Sundbyberg, Vallentuna och Älta. Se öppettider under rubriken Vårdcentraler.

Hos oss erbjuder vi dig specialistvård inom kirurgi och det kan handla om problem som ljumskbråck, åderbråck eller hudförändringar.

  • Ljumskbråck: Har du besvär i form av buktning eller smärta från ljumsken eller annan del av buken, exempelvis vid ansträngning? Dessa symtom kan tyda på att du har ljumskbråck, navelbråck eller ärrbråck.
  • Hemorrojder: Har du besvär i form av blödning och smärta i samband med toalettbesök? Dessa symtom kan tyda på att du har hemorrojder.
  • Hudförändringar: Besväras du av dina födelsemärken eller andra upphöjningar i eller under huden? Detta kan tyda på att du har pigmentförändringar, fettknölar (lipom) eller stopp i utförsgången till talgkörteln (aterom).
  • Hårsäcksinflammation: Besväras du av smärta eller infektioner nedanför svanskotan just där skinkorna möts? Detta kan tyda på att du har en hårsäcksinflammation (pilonidalsinus).
  • Nageltrång: Besväras du av smärta och/eller inflammation vid din stortånagel? Detta kan tyda på att du har ett nageltrång.

Så går det till

Om du inte tidigare har träffat en specialist i kirurgi sker i regel ett mottagningsbesök före beslut om operation. Vid besöket görs en bedömning och du får en muntlig och skriftlig information.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss på Helsa Specialistvård i Linköping. Vi har vårdavtal med Region Östergötland, vilket innebär att kostnad för besök via remiss är samma som Landstingstaxa. Högkostnadskort och frikort gäller. Hos oss får du vård med eller utan remiss, privat eller via din sjukvårdsförsäkring.