Nu har vi drop in-mottagning till Psykolog/Kurator på vårdcentralerna i Hornstull, Sundbyberg, Vallentuna och Älta. Se öppettider under rubriken Vårdcentraler.

Hos oss erbjuder vi dig specialistvård inom urologi och det kan handla om vattenkastningsproblem eller annat besvär inom urinvägarna.

  • Problem med urinvägarna: Har du vattenkastningsbesvär, långvariga infektioner, prostatabesvär eller andra besvär från underlivet? Detta kan tyda på att du har besvär från njurar, urinledare, urinblåsa samt sjukdomar i manliga könsorganet såsom prostata, penis och testiklar.
  • Vasektomi/manlig sterilisering: Alla män över 25 år och som bor i Sverige har rätt att sterilisera sig. Är du man och funderar på att sterilisera dig? Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning.

Så går det till

Vanligtvis kommer du först till oss på ett mottagningsbesök och träffar en erfaren urolog som gör undersökning/utredning av dina besvär. Därefter bestäms om du behöver fortsatt behandling eller operation.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss på Helsa Specialistvård i Linköping. Vi har vårdavtal med Region Östergötland, vilket innebär att kostnad för besök via remiss är samma som Landstingstaxa. Högkostnadskort och frikort gäller. Hos oss får du vård med eller utan remiss, privat eller via din sjukvårdsförsäkring.