Nu har vi drop in-mottagning till Psykolog/Kurator på vårdcentralerna i Hornstull, Sundbyberg, Vallentuna och Älta. Se öppettider under rubriken Vårdcentraler.

Tjänster

Helsa Specialistvård i Linköping är en specialistvårdsverksamhet med mottagning och dagkirurgi. Vi utför både offentlig och privat sjukvård. Hos oss erbjuder vi dig specialistvård inom kirurgi, ortopedi, urologi och gynekologi.

Remiss från Region Östergötland

För att du som patient ska få vård på Helsa Specialistvård i Linköping måste remiss ha skickats från vårdcentral, företagshälsovård eller annan vårdinstans. Remisserna skickas till de olika klinikerna för kirurgi, ortopedi, hand-och plastikkirurgi samt urologi, Universitetssjukhuset i Linköping. Remisserna vidarebefordras sedan från de respektive klinikerna. Inga remisser kan i dagsläget skickas direkt till Helsa Specialistvård i Linköping.

Försäkringsbolag

Har du en privat sjukvårdsförsäkring och behöver vård? Kontakta ditt försäkringsbolag som bokar en tid till oss, glöm inte att uppge att du vill komma till Helsa Specialistvård i Linköping.

Försäkringsbolag vi samarbetar med

Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag gällande mottagningsbesök och operationer inom kirurgi, ortopedi, urologi och handkirurgi. Vi utfärdar även invaliditetsintyg. Hör med ditt försäkringsbolag vad som gäller just din försäkring.

Våra läkare hjälper dig med att göra en bedömning samt utfärda ett intyg gällande invaliditetsprövning. Du eller ditt försäkringsbolag kontaktar oss sedan för att boka tid. Glöm inte att ta med underlaget för invaliditetsintyg som du fått av ditt försäkringsbolag.

Försäkringsbolag vi samarbetar med: Bliwa, Cardif, DKV, Euro Accident, Folksam, Folksam Elit, Förenade Liv, Företagarna, Garant försäkringar, Hannover Care, IF, IHI, Ikano, Länsförsäkringar, Nordeuropa, Movestic, Salus Ansvar, SEB Pension & Försäkring, Skandia, Trygg Hansa.

Privat vård

Du är välkommen att söka privat till oss för mottagningsbesök och operation till våra specialistläkare inom kirurgi, ortopedi, urologi och gynekologi.

Prislistor för privat vård

Klicka på länkarna så kommer du till prislistor för de olika specialiteterna Ortopedi, Kirurgi, Urologi.

Utan remiss

Du kan söka utan remiss till ortoped för besvär i armbåge, axel, hand, fot och knä. Mottagningsbesök respektive operation sker till samma taxa som Region Östergötland. Högkostnadskort och frikort gäller. Möjlighet till injektionsbehandling med hyaluronsyra (”tuppkam”) finns.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss på Helsa Specialistvård i Linköping. Vi har vårdavtal med Region Östergötland, vilket innebär att kostnad för besök via remiss är samma som Landstingstaxa. Högkostnadskort och frikort gäller. Hos oss får du vård med eller utan remiss, privat eller via din sjukvårdsförsäkring.