Med anledning av coronavirus/covid-19

Har du symtom som hosta, andningssvårigheter och feber, och har misstanke om smitta ber vi dig att inte besöka en vårdcentral på grund av smittorisk.

För aktuell information om coronavirus hänvisar vi i första hand till Folkhälsomyndighetens hemsida. Du kan även ringa Sveriges nationella informationsnummer 113 13. 

Besöksavgift

För information om:

Glöm inte ta med dig din legitimation, frikort/högkostnadskort när du kommer till oss! För din och vår säkerhet är vi kontantfria.

Vad händer om du uteblir från ett besök?

Hör av dig om du inte kan komma till ett bokat besök, då kan någon annan få din tid. Besöket ska avbokas senast 24 timmar före utsatt tid. Om du uteblir från ett tidsbeställt besök utan att ha lämnat återbud får du betala avgift. Avbokar du försent eller uteblir från ett tidsbeställt besök och inte meddelat detta i förväg, får du betala ordinarie patientavgift. Avgift för uteblivet besök räknas inte in i högkostnadsskyddet och frikort gäller inte.

Välj Helsa Knäred som din vårdcentral

För att välja oss som din vårdcentral behöver du fylla i en blankett. Klicka på länken och välj en av tre enkla steg att välja oss som din vårdcentral.