Med anledning av coronavirus/covid-19

Har du symtom som hosta, andningssvårigheter och feber, och har misstanke om smitta ber vi dig att inte besöka en vårdcentral på grund av smittorisk.

För aktuell information om coronavirus hänvisar vi i första hand till Folkhälsomyndighetens hemsida. Du kan även ringa Sveriges nationella informationsnummer 113 13. 

Utbildning: Sömnskola

Sömnen är livsviktig för koppens återhämtning och förmåga till självreparation. Vår sömnskola ger dig kunskaper om god sömnkvalitet, verktyg att hantera oro och tankar som stör sömnen och en effektivare sömn.

Helsa Företagshälsovård erbjuder sömnskola som öppen utbildning i Osby. Utbildningen omfattar 6 träffar under hösten 2017. Det ingår även ett individuellt kartläggningssamtal som sker innan kursstart och ett uppföljningstillfälle under våren 2018.

Utbildare: Socionom/KBT-terapeut

Utbildningen riktar sig till de medarbetare som  har upplevt sömnproblem under en tid. Har du svårt att somna? Vaknar du för tidigt och kan inte somna om? Känner du dig inte utvilad när du vaknar? Då är vår sömnskola något för dig.

Pris 7 900 kr, ex moms/deltagare

För anmälan klicka här

För utbildningskatalog klicka här